Forum o serii LEGO Mixels
Pojawiły się oficjalne zdjęcia setów z serii 5, zdjęcia mixów i murpów oraz instrukcje maxów Klinkerów, Frostikonów oraz Likserów:
http://imgur.com/a/UAUwX
Komentujcie!
Tungster w sumie podoba mi się najbardziej ze wszystkich, te pomarańczowe skrzydełka wyglądają uroczo.
W Mechanicznych (Klinkerach?) osobiście zastąpiłbym kolor brązowy większą ilością złota lub grafitowym, albo chociaż zmienił jego odcień.
O nie, te durne strzałki do pstrykania dotarły nawet do Mikseli. ;_;
Ostatnio edytowany przez Onepu96 (2015-04-23 13:05:26)
Moja opinia:
Najlepszy jest Chilbo i Krog. Chilbo podoba mi się ogólnie za design, natomiast Krog jest oryginalny i ma sporo fajnych elementów. Bardzo fajny jest też Jinky - ma fajne elementy + podoba mi się jego ogólny wizerunek. Snoof też jest dobry, ale trochę kuleje pod względem doboru części i kilku niedoróbek. Kamzo i Gox są nieźli, aczkolwiek ten pierwszy wygląda na mało ruchliwego, a ten drugi ma wyjątkowo dziwny design. xD Spugg jest nawet ciekawy, ale ma sporo niedoróbek i wyjątkowo mało elementów. Tungster jest taki sobie - niby ma niezłą pozowalność, ale ma nieciekawy i udziwniony maksymalnie design. Turga przemilczę. Nadmienię tylko, że to IMO najgorszy miksel ze wszystkich jak dotąd wydanych.
To tyle.